Elek Szabolcs

Elgondolkozott már Ön azon, hogy miért nem napraforgó illatú a boltban kapható finomított napraforgó étolaj? Kit zavar, ha a paradicsomlé paradicsom illatú? A finomított étolajokat egy hexán nevű benzinszármazék, nátronlúg és savak segítségével gyártják a nagyobb kihozatal érdekében. Ezzel szemben a hidegen sajtolásnál csak mechanikus eszközöket (prés, szűrő) alkalmaznak, ezért a hidegen sajtolt étolaj illata emlékeztet az alapanyagéra, és sokkal több vitamin, ásványi anyag, növényi hatóanyag megmarad benne, mint a finomított étolajban. A hidegen sajtolt napraforgó étolaj alkalmas sütéshez is, hiszen az extra szűz olivaolajjal is sokan sütnek. Ha minden részletre kíváncsi az étolajgyártással kapcsolatban, akkor vegye fel a kapcsolatot a Szatyor Közösséggel, addig is látogassa meg a honlapunkat: www.BekebeliArany.hu

Tel.: 20/443-49-77

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

Copyright © 2013. Szatyor Debrecen - Minden jog fenntartva! Az oldalt készítette: INF-GROUP Kft.

Downlaod Premium Themes