Berta István

Berta Istvánné, Edit vagyok, a férjem Berta István  és néhány mondatban bemutatnánk a Kemence-zug tevékenységét. Előzetesen csak annyit hogy munkahely megszűnése miatt kezdtünk érdeklődni e tevékenység iránt. Alapos ismeretek és kellő utánajárás végett. 

Körültekintő felkészülés eredményeként, 2012-ben indultunk, azzal a célkitűzéssel, hogy adalékmentesen, természetesen, és hagyományos technikával készüljenek termékeink.

Jó szívvel ajánlom mindazok figyelmébe, akik számára fontos az egészséges táplálkozás, és az asztalra kerülő mindennapi kenyér minősége.

Kistermelői házi kenyerek, péksütemények, sütemények készülnek.

Hagyományainkat őrizve, fateknőben, kézzel dagasztva, kovász, vagy élesztő hozzáadásával készülnek termékeink, kenyereinket fatüzelésű kemencében sütjük ki.

A teljes kiőrlésű saját tönkölybúzát házi malmunkban őröljük le, friss kenyérlisztet használunk alapanyagként.

2014-ben minőségi termékdíjat kaptunk.

A kiváló házi alapanyagokkal készült sütemények egészségesek, és finomak, múltakat idéző.A házi zsír, vaj, tejföl, túró, lekvár mindegyike adalékmentes, és természetes.

Debrecen mellett, Mikepércsen élünk, termékeinket pedig Debrecenben értékesítjük és szívesen fogadunk falusi vendégasztalra bejelentkezőket is, akik megtekinthetik vaskályha gyűjteményünket.

MINDENFÉLE ADALÉKANYAGTÓL MENTESEN!

Elérhetőség: 30/572-82-52

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

Copyright © 2013. Szatyor Debrecen - Minden jog fenntartva! Az oldalt készítette: INF-GROUP Kft.

Downlaod Premium Themes