Tej és tejtermékek

Oltós alvasztású érlelt félkemény sajt Összetevők: Saját tehéntej tarka bors Koriander Étkezési só (parajdi) Tejoltó enzim Kalcium-klorid Tejsavbaktérium-kultúra Minőségmegőrzési időtartam: 10 nap Tárolási hőmérséklet: 2 és 10 °C között.
32 Ft.-
32 Ft.- / dkg
Oltós alvasztású érlelt félkemény sajt Összetevők: Saját tehéntej Csípőspaprika, tarkabors Étkezési só Tejoltó enzim Kalcium-klorid Tejsavbaktérium-kultúra Minőségmegőrzési időtartam: 10 nap Tárolási hőmérséklet: 2 és 10 °C között.
Nem elérhető
32 Ft.-
32 Ft.- / dkg
Oltós alvasztású félkemény sajt Összetevők: Saját tehéntej Étkezési só (parajdi) Tejoltó enzim Kalcium-klorid Tejsavbaktérium-kultúra Minőségmegőrzési időtartam: 4 nap Tárolási hőmérséklet: 2 és 10 °C között.
27 Ft.-
27 Ft.- / dkg
Oltós alvasztású érlelt félkemény sajt Összetevők: Saját tehéntej Étkezési só (parajdi) Tejoltó enzim Kalcium-klorid Tejsavbaktérium-kultúra Minőségmegőrzési időtartam: 10 nap Tárolási hőmérséklet: 2 és 10 °C között.
30 Ft.-
30 Ft.- / dkg
Legelős tehenek tejéből, hagyományos eljárással, vegyszer- és tartósítószer mentesen készült friss sajt.
3500 Ft.-
3500 Ft.- / kg
Termelő: Bolya Gergely
Oltós alvasztású füstölt érlelt félkemény sajt Összetevők: Saját tehéntej Tarka bors Koriander Étkezési só Tejoltó enzim Kalcium-klorid Tejsavbaktérium-kultúra Minőségmegőrzési időtartam: 10 nap Tárolási hőmérséklet: 2 és 10 °C között.
32 Ft.-
32 Ft.- / dkg
Oltós alvasztású füstölt érlelt félkemény sajt Összetevők: Saját tehéntej Csípőspaprika, tarkabors Étkezési só Tejoltó enzim Kalcium-klorid Tejsavbaktérium-kultúra Minőségmegőrzési időtartam: 10 nap Tárolási hőmérséklet: 2 és 10 °C között.
Nem elérhető
32 Ft.-
32 Ft.- / dkg
Oltós alvasztású füstölt félkemény sajt. Összetevők: Saját tehéntej, Étkezési só, Tejoltó enzim, Kalcium-klorid, Tejsavbaktérium-kultúra. Minőségmegőrzési időtartam: 6 nap Tárolási hőmérséklet: 2 és 10 °C között.
30 Ft.-
30 Ft.- / dkg
Oltós alvasztású füstölt érlelt félkemény sajt Összetevők: Saját tehéntej Köménymag Étkezési só Tejoltó enzim Kalcium-klorid Tejsavbaktérium-kultúra Minőségmegőrzési időtartam: 10 nap Tárolási hőmérséklet: 2 és 10 °C között.
32 Ft.-
32 Ft.- / dkg
Legelős tehenek tejéből, hevített-gyúrt eljárással készült füstölt sajtkülönlegesség.
4000 Ft.-
4000 Ft.- / kg
Termelő: Bolya Gergely
Oltós alvasztású lágy sajtból gyúrt, füstölt félkemény sajt. Összetevők: Saját tehéntej, Étkezési só, Tejoltó enzim, Tejsavbaktérium-kultúra. Minőségmegőrzési időtartam: 6 nap Tárolási hőmérséklet: 2 és 10 °C között.
32 Ft.-
32 Ft.- / dkg
Oltós alvasztású füstölt érlelt félkemény sajt Összetevők: Saját tehéntej Étkezési só Tejoltó enzim Kalcium-klorid Tejsavbaktérium-kultúra Minőségmegőrzési időtartam: 10 nap Tárolási hőmérséklet: 2 és 10 °C között.
30 Ft.-
30 Ft.- / dkg
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

Copyright © 2013. Szatyor Debrecen - Minden jog fenntartva! Az oldalt készítette: INF-GROUP Kft.

Downlaod Premium Themes