Ki lehet a Szatyor Debrecen termelői partnere?

 •          aki Hajdú-Bihar megyében, vagy Debrecen 50 km-es körzetén belül tevékenykedik, gazdálkodik, feldolgozott termékeinek alapja innen származik
 •           aki saját előállítású terméket árul
 •           aki őstermelői igazolvánnyal vagy kistermelőként vállalkozó igazolvánnyal, illetve a NÉBIH engedélyével rendelkezik
 •           aki megbízható, egyetért a Szatyor szemléletével, akitől bárki szívesen vásárolna
 •           aki környezetbarát, kíméletes gazdaságot működtet
 •           aki lehetőséget biztosít a tagoknak és a vásárlóknak, hogy igény szerint, előzetes egyeztetés után meglátogathassák gazdaságukat, kiskertjüket
 •           aki rendelkezik internetes hozzáféréssel (A rendszer nem bonyolult, de a termelő aktuális ajánlatait frissíteni kell, illetve a rendeléseket összegeznie.)
 •           aki szeretne többet megtudni, együttműködni a közösséggel…

 

A csatlakozás folyamata:

A Szatyor Debrecen termelői piacain csak az a termelő árusíthat, aki a fenti kritériumoknak maradéktalanul megfelel, és árusítási lehetőségéről a piacokat üzemeltető Szatyor Debrecen Egyesület közgyűlése a „felvételi eljárás” keretében határozatot hoz.

A "felvételi eljárás" lépcsői:

 1. A termelő saját maga és termékei rövid bemutatásával jelzi csatlakozási szándékát az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.
 2. Az egyesület elnöksége meghívja őt egy bemutatkozó beszélgetésre, ellenőrzi az árusításhoz szükséges okmányainak létét, érvényességét. Az elnökség szavazás útján egyszerű többséggel dönt arról, hogy a csatlakozni kívánó termelő illetve terméke(i) megfelel(nek)-e a közösség elvárásainak.
 3. Az elnökség pozitív döntése esetén az egyesület közgyűlése előtt történő bemutatkozó beszélgetés, ahol a csatlakozni kívánó termelőnek lehetősége van szélesebb körben is bemutatnia magát, termékeit, válaszolni a tagok által feltett kérdésekre, megfogalmazni a sajátjait. A meghallgatást követően az egyesület közgyűlése szavazás útján egyszerű többséggel dönt a jelentkező felvételéről vagy elutasításáról. A döntésről az azt követő 3 napon belül telefonon vagy e-mailben értesítjük az érintettet.
 4. Pozitív döntés esetén az egyesület és az új partner számára 4 hét próbaidő áll rendelkezésre ahhoz, hogy jobban megismerje egymást. Ezalatt az idő alatt a termelő a Szatyor termelői piacokon árusíthat, azonban a honlapon termékei még nem elérhetőek.
 5. A próbaidő alatt vagy annak letelte után a jelentkező termelő következmények nélkül dönthet esetleges távozásáról. Amennyiben továbbra is fennáll csatlakozási szándéka, az egyesület közgyűlése értékeli a próbaidő tapasztalatait, s szavazás útján egyszerű többséggel dönt arról, hogy a termelő teljes jogú partnerévé váljon-e a közösségnek, vagy elutasítja azt. Teljes jogú partnerré válás esetén a termelőnek lehetősége nyílik a weboldalon történő termékfeltöltésre, valamint sor kerül a vele korábban ismertetett termelői együttműködési megállapodás megkötésére. Elutasítás esetén a termelő nem árusíthat tovább a Szatyor termelői piacokon.

Bővebb információért kérem, jelentkezzen az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen!

FONTOS!!!

Nagyon örülünk annak, hogy egyre többen termelnek és állítanak elő jó minőségű élelmet. Csodálatos, milyen sok szorgalmas, becsületes ember él hazánkban.
A Szatyor piacok évek óta működnek, jó a hírünk, így gyakran keresnek fel bennünket termelők, hogy árulhassanak nálunk. Köszönjük a bizalmukat, igazán megtisztelő.
Szívesen segítenénk, de:

A Szatyor piacok mára sajnos elérték a befogadóképességük határát, ezért NEM TUDUNK ÚJ TERMELŐKET FELVENNI.
Kivételt csak azokban a ritka esetekben tehetünk, ha a termék valóban hiánypótló.
(Ha esetleg nem biztos benne, hogy szeretnénk-e gazdagítani kínálatunkat az Ön termékével, kérdéseit e-mail-ben várjuk. E-mail címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )

Bízunk benne, hogy találnak más értékesítési lehetőséget.
Munkájukban sok sikert és örömöt kívánunk.

a Szatyor Debrecen Egyesület vezetősége

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

Copyright © 2013. Szatyor Debrecen - Minden jog fenntartva! Az oldalt készítette: INF-GROUP Kft.

Downlaod Premium Themes