Szatyor hírek - 2015. december

Rohamléptekkel közelednek az ünnepek, s a készülődéshez, ajándékozáshoz a Szatyorban is érdemes lesz szétnézni az elkövetkezendőkben! Ideje megtervezni a bevásárlólistákat, hisz az idei évben utoljára december 18-án lesz Szatyor! 2015 utolsó piaci alkalmai a következőképp alakulnak:

2015. december 15. kedd 17.00-18.00
SZATYOR az Újkerti Közösségi Házban (Jerikó u. 17-19.)
(A rendelés leadásának határideje 2015. december 13. vasárnap 24.00 óra)
--------------------------------------------
2015. december 16. szerda 16.30-18.00
SZATYOR a Vasutas Művelődési Központban (Faraktár u. 67.)
(A rendelés leadásának határideje 2015. december 14. hétfő 24.00 óra)
--------------------------------------------
2015. december 17. csütörtök 17.00-18.00
SZATYOR a Homokkerti Közösségi Házban (Szabó Kálmán u. 68.)
(A rendelés leadásának határideje 2015. december 15. kedd 24.00 óra)
-------------------------------------------
2015. december 18. péntek 16.00-17.00
SZATYOR a Csapókerti Közösségi Házban (Süveg u. 3.)
(A rendelés leadásának határideje 2015. december 16. szerda 24.00 óra)

Várunk mindenkit nagy szeretettel!

S ha már ünnepek, lássuk mi minden vár ránk ezekben az izgalmas hetekben:
A tél, a karácsonyi sütemények elengedhetetlen kelléke a méz, mely a Máriás Méhészet jóvoltából most már elérhető weboldalunkon keresztül is! Ne habozzon senki a rendeléssel, ha utánpótlásra van szüksége egy forró teába, vagy az ünnepi sütibe! A természet eme remeke továbbra is megtalálható valamennyi piacunkon, ahogyan több más mézes különlegesség is, ha ajándékozáson törné valaki a fejét!

Sokan hiányolták a vágott baromfit piacainkról, rájuk gondoltunk, mikor új termelővel gazdagítottuk létszámunkat. A rendszeres vásárlóink már bizonyára találkoztak Szabó Ernővel, aki gyönyörű tanyasi csirkét hoz nekünk piacról piacra. A Red Master fajtájú szárnyasok saját takarmányon nevelkednek, 1,3-2,5 kg közöttiek, s konyhakészen, megpucolva várják vásárlóinkat 1.500,- Ft/kg-os áron. Rendelésre kakas és pecsenyekacsa, illetve gyöngytyúk is rendelkezésre áll, KARÁCSONYRA HÍZOTT KACSA ÉS LIBA IS RENDELHETŐ személyesen bármely piacunkon!

Természetesen ez a hónap sem telhet el kézműves vásárunk nélkül. Szeretettel várunk minden érdeklődőt december 9-én, szerdán 16.30 és 18.00 óra között a Vasutas Művelődési Központban (Faraktár u. 67.), ahol a piaccal egyidőben helyi kézművesek portékáiból válogathatnak a hozzánk betérők. Gyönyörű kézműves ékszerek, karácsonyi dekorációk, fajátékok, és megannyi különleges, izgalmas holmi várja, hogy velük valakinek örömet szerezzenek!
Vásároljunk idén karácsonyi ajándékot helyi termelőktől, kézművesektől, akik saját kezük munkája által hoznak létre értékeket! Ha ezen dolgos emberek munkájának gyümölcsét választjuk, pénzünk helyi társunkhoz kerül, így sokkal több városunkban, környékünkön élő embernek lesz szebb karácsonya. Hát nem nagyszerű érzés? Támogassuk a valódi emberek által létrehozott értékeket!

Egyesületünk számára nagyon fontos, hogy az általunk működtetett termelői piacok minél jobb szolgáltatást nyújtsanak vásárlóink számára. Szeretnénk meghallgatni mindenki véleményét, hogy azokkal mennyire elégedett, s mi az, amiben fejlődhetünk. Épp ezért készítettünk egy kérdőívet, mellyel mindenki megoszthatja velünk a Szatyorról alkotott gondolatait. A kérdőívet bárki kitöltheti piacfelelőseink segítségével személyesen vásárlás közben, vagy interneten az alábbi linkre kattintva:
http://goo.gl/forms/ojqrQTPgQP
Minden visszajelzés fontos számunkra, köszönjük, ha figyelmet és időt szán ránk, ezzel is segítve a további munkánkat!

Végezetül kívánunk minden kedves vásárlónknak, barátunknak izgalmas ünnepi készülődést, békés, meghitt Karácsonyt és nagyon boldog Újévet!

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

Copyright © 2013. Szatyor Debrecen - Minden jog fenntartva! Az oldalt készítette: INF-GROUP Kft.

Downlaod Premium Themes