Szatyor hírek - 2015. október

Lassan két hete, hogy lapoztunk a naptárban, s az október is tartogat friss híreket.

Új termelőkkel és kiváló termékeikkel ismerkedhetnek a nálunk vásárlók:

Sokak örömére ismét kapható termelői MÉZ a Szatyorban a MÁRIÁS MÉHÉSZET jóvoltából. A természet ezen fantasztikus ajándéka 5 változatban érhető el nálunk: akácméz, napraforgóméz, repceméz, vegyes virágméz és mézharmatos mustár különféle kiszerelései közül válogathatnak a rajongók. A mézeken túl nyers virágpor, és propolisz tinktúra is várja az érdeklődőket!

Különleges CHILISZÓSZAIVAL DANKA KRISZTIÁNT köszönthetjük termelőink sorában. A hihetetlenül csípős termékek több ízben és erősségben kaphatók, némelyikből már egy csepp is sok! A készítmények mellett paprika vásárlására is nyílik lehetőség szerdánként a Vasutas Művelődési Központban. Csípősre vágyók, kalandra fel!

Akik újabban hiányolták a házi készítésű TEJTERMÉKEKET, azoknak örömhír, hogy Kovácsné Hajdu Ibolya férjével, Egonnal visszatért a Szatyor piacaira. A mindig friss túrón, tejfölön, joghurton, kefíren, vajon és egyéb finomságokon felül pedig SAJTJAIKAT is megkóstolhatjuk ezentúl.

Ennétek egy jó csirkepaprikást? Ne feledjétek, Ibolyáék előzetes rendelésre KONYHAKÉSZ BAROMFIT is hoznak a piacokra!

Ismét BATÁTA a Szatyorban! Solymosi Attila jóvoltából ez a különleges, finom és tápanyagokban gazdag zöldségféle újra elérhető a szerdai és csütörtöki piacainkon!

A múlt havi sikerre való tekintettel októberben is folytatjuk KÉZMŰVES VÁSÁRUNKAT! Ékszerek, dísz- és használati tárgyak, natúrkozmetikumok vására OKTÓBER 21-ÉN, szerdán a piac ideje alatt (16.30 - 18.00 óra között) a Vasutas Művelődési Központban (Faraktár u. 67.)!

OKTÓBER 16-ÁN a Csapókerti Közösségi Házban 17.30-tól folytatódik a SZATYOR KLUB, mert hisszük, hogy a Szatyor értékeinek (fenntartható fejlődés, vegyszermentes termesztés, egészséges életmód, tudatos vásárlás) megismertetése sokak számára hat ösztönzőleg. Következő előadónk a Szabó Kertészet háziasszonya, JÓCSÁK ILDIKÓ. A téma: "Az vagy, amit megeszel" - az egészséges táplálásról és táplálkozásról női szemmel.

Kövessetek minket Facebook oldalunkon, ahol napi szinten értesülhettek aktuális híreinkről, akcióinkról, eseményeinkről! https://www.facebook.com/debreceniszatyor. Segítsétek munkánkat egy-egy megosztással, híreink terjesztésével!

Várjuk ötleteiteket, visszajelzéseiteket, megjegyzéseiteket az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen!

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

Copyright © 2013. Szatyor Debrecen - Minden jog fenntartva! Az oldalt készítette: INF-GROUP Kft.

Downlaod Premium Themes