Szatyor hírek - 2015. szeptember

Bár az időjárás nem ezt súgja, mégis alig néhány nap, és hivatalosan is beköszönt az ősz, mely sok család életében hoz változást. Nincs ez másképp a Szatyor háza táján sem, lássuk, melyek ezek:

Az első hírünk sokakat tölt el talán szomorúsággal: a Tímárházban szeptembertől megszűnik a Szatyor. Sajnáljuk, szerettük, de kinőttük ezt a nagyszerű helyet.
Természetesen szerdánként sem marad senki a megszokott, kiváló minőségű termékek nélkül: szeretettel várunk ezeken a napokon minden kedves régi és új vásárlót a Tímárháztól csupán egy karnyújtásnyira, a Vasutas Művelődési Központba (Faraktár u. 67., a Járműjavítónál, a LIDL-lel szemben). Itt tágasabb, fedett térben, jó parkolási lehetőség és hosszabb nyitvatartási idő mellett (16.30 és 18.00 óra között) vásárolhat bárki, s piacaink közül talán itt a legszélesebb a kínálat is. A helyszín tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető a 25, 25Y, 125, 125Y, 37, 41, 41Y és 45 járatokkal.
Weboldalunkon keresztül akár már most leadhatjátok rendeléseteket a következő piacra, a határidő minden héten hétfő 24.00!

Ősztől visszatérünk keddenként az Újkerti Közösségi Házba, ahol szeptember 1-én és 8-án még 16 és 17 óra között, ezt követően azonban már a régi rend szerint, 17 és 18 óra között várjuk vásárlóinkat.

Újdonsággal készülünk a Vasutas Művelődési Központban: szeptembertől minden hónap 2. szerdáján a piac ideje alatt a helyi termelők mellett a kézműveseknek is teret adunk. Érdemes ellátogatni hozzánk, így a vásárolt finomságok mellé alkalmasint egy szép kerámia, egy különleges ékszer, vagy egy illatos szappan is kerülhet hónapról hónapra a kosaratokba! Helyi kézműveseink portékáit első alkalommal szeptember 9-én szerezhetitek be. Kézműves vásár a Szatyorban tehát: a Vasutas Művelődési Központban (Faraktár u. 67.) minden hónap második szerdáján 16.30 és 18.00 óra között.

További örömhírünk, hogy új termelővel is találkozhatnak azok, akik ellátogatnak hozzánk. A Rácz család akvapóniás rendszerben termeszt elsősorban vizitormát. Fantasztikus, karakteres íze folytán salátába, vagy akár krémnek, levesnek elkészítve is igen ízletes csemege. Már nagyon várjuk, hogy az általuk tartott szibériai tokhalat is megkóstolhassuk, hamarosan ennek is eljön az ideje! A Rácz család termékei elsősorban a Csapókerti Közösségi Ház piacain lesznek elérhetőek.

S ha szeretnétek többet megtudni az akvapóniáról, látogassatok el az új szezon első Szatyor Klubjába szeptember 18-án (pénteken) a Csapókerti Közösségi Házba, ahol 17.30-tól Rácz Gréta fog előadást tartani a fent említett témáról. Nem hétköznapi dolog, az biztos! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Kövessetek minket Facebook oldalunkon is, ahol napi szinten értesülhettek aktuális híreinkről, akcióinkról, eseményeinkről! https://www.facebook.com/debreceniszatyor. Segítsétek munkánkat egy-egy megosztással, híreink terjesztésével!

Folyamatosan várjuk ötleteiteket, visszajelzéseiteket, megjegyzéseiteket az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen! Ne feledjétek, hogy a Szatyor egy közösség, ahol mi magunk alakítjuk a dolgainkat - akár csupán azzal, hogy a véleményünket elmondjuk.

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

Copyright © 2013. Szatyor Debrecen - Minden jog fenntartva! Az oldalt készítette: INF-GROUP Kft.

Downlaod Premium Themes