Szatyor Hírek - 2014. december

Közelednek az ünnepek, ilyenkor is figyeljünk oda, mi kerül az asztalra! Ideje megtervezni a bevásárlólistákat, hisz az idei évben utoljára december 19-én lesz Szatyor! Idén a piacok utolsó alkalmai a következőképp alakulnak:

2014. december 16. kedd 17.00-18.00
SZATYOR az Újkerti Közösségi Házban (Jerikó u. 17-19.)
(A rendelés leadásának határideje 2014. december 14. vasárnap 24.00 óra)
--------------------------------------------
2014. december 17. szerda 16.30-17.30
SZATYOR a Tímárházban (Nagy Gál István u. 6.)
(A rendelés leadásának határideje 2014. december 15. hétfő 24.00 óra)
--------------------------------------------
2014. december 18. csütörtök 17.00-18.00
SZATYOR a Homokkerti Közösségi Házban (Szabó Kálmán u. 68.)
(A rendelés leadásának határideje 2014. december 16. kedd 24.00 óra)
-------------------------------------------
2014. december 19. péntek 16.00-17.00
SZATYOR a Csapókerti Közösségi Házban (Süveg u. 3.)
(A rendelés leadásának határideje 2014. december 17. szerda 24.00 óra)

Várunk mindenkit nagy szeretettel!

S ha már a karácsonyi előkészületeknél tartunk: az elmúlt hetekben nagyon sok új termékkel bővült kínálatunk, melyek csaknem kivétel nélkül elérhetőek, rendelhetőek honlapunkon keresztül is.

Sokak örömére immár széles választékban találhat magának tejtermékeket az, aki igazán finom, egészséges, minőségi termékeket fogyasztana. Kefír, ízesített és natúr joghurtok, krémtúrók, házi túró, körözött, vaj – piacainkon mindenki talál kedvére valót közöttük.

Igazi ünnepi lakomákhoz rendelhető gyöngyös, hízott kacsa- és liba, pulyka is, természetesen konyhakészen. Süteményekhez dióbél, mák, mogyoró is akad bőséggel.

A Szatyor vásárlói nem maradnak karácsonyfa nélkül sem, valamennyi piacunkra rendelhetőek cserepes fácskáink, amik még ősszel, gondos odafigyeléssel kerültek edényeikbe. Az ünnepek után, tavasszal kiültethetőek a kertbe, így amellett, hogy megóvjuk a csemeték életét, a tűlevelekkel való küzdelemtől is megkíméljük magunkat.

Hiányzik még egy-két ötlet, hogy mi kerüljön a fa alá? Vásároljunk helyi termelőinktől, akik saját kezük munkája által hoznak létre értékeket! Legyen az háztáji élelmiszer, míves kézműves termék, mind-mind dolgos emberek munkájának gyümölcse. Kitűnő ajándék lehet egy üvegcse méz fokhagyma- vagy dióágyon, akárcsak egy fiola különleges hidegen sajtolt mák- vagy tökmagolaj, esetleg egy ünnepi dekoráció. Ismertessük meg kedvenc kézműves lekvárunk, szörpünk ízét családunkkal, barátainkkal, vagy lepjük meg őket fűszerválogatással, az öröm biztosan nem marad el!

Szilveszterig tart még akciónk, melynek keretében várjuk fényképes receptjeiteket Facebook oldalunkon olyan alapanyagokból, amiket a Szatyor piacokon vásároltok. A legtöbb lájk-ot elérő recept alapanyagait a nyertes megkapja ajándékba!!! Csatlakozzatok oldalunkhoz (https://www.facebook.com/debreceniszatyor), s ne habozzatok megosztani konyhai remekeiteket!

Végezetül kívánunk minden kedves vásárlónknak, barátunknak izgalmas ünnepi készülődést, békés, meghitt Karácsonyt és nagyon boldog Újévet!

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

Copyright © 2013. Szatyor Debrecen - Minden jog fenntartva! Az oldalt készítette: INF-GROUP Kft.

Downlaod Premium Themes