Szatyor Hírek - 2014. szeptember

Immár hivatalosan is beköszöntött az ősz, sokak életében hozott ez változást, ahogyan a Szatyoréban is.

Két piacunk kezdési időpontja szeptemberben módosult:
az ÚJKERTI piacon szeptember 16-tól, a HOMOKKERTI piacon már a hónap elejétől 17.00 és 18.00 óra között várjuk kedves vásárlóinkat. Bízunk benne, hogy a módosított időpontok családbarátabbnak bizonyulnak, s többen tudtok eljutni az érintett helyszínekre.

Az elmúlt héttől ÚJ TERMELŐKKEL találkozhattak a piacra látogatók:
DANCS GÁBOR és ÁGNES kínálatában megannyi zöldfűszer található cserepes, vágott és szárított formában. A fantasztikus ízeket üvegbe is zárják, asztalukon a fűszerekből készült szörpök, szirupok, fűszeres lekvárok és szószok között egészen biztosan talál mindenki kedvére valót. A növényeket vegyszermentesen nevelik, a feldolgozott termékek tartósítószertől és mesterséges adalékanyagoktól mentesek. A zamatos zöldeket keressétek szerdai és csütörtöki piacainkon!
KOVÁCSNÉ HAJDU IBOLYA és férje halápi tanyájukon megtermelt zöldségféléket hoznak elsősorban csütörtöki és pénteki piacainkra. A magyaros konyha két alapvető hozzávalóján, a burgonyán és hagymaféléken kívül nemcsak konyhakerti növényeket, hanem olyan különlegességeket is találhattok náluk, mint a rebarbara, vagy esetenként a mezei csiperke. Ismerkedjetek kínálatukkal bátran!

Régi termelőink tekintetében is akadnak újdonságok:
Almási András a kecsketejes finomságain túl immár tehéntejből készült joghurttal és krémtúróval is megörvendeztet minket – sokak örömére.
Szász Marcsi eddigi termékei mellett olyan különlegességeket kínál, mint a facélia-, fenyő-, és gesztenyeméz. A tél közeledtével ezek igazán jó szolgálatot tesznek bárki étrendjében!
Kissné Kálmán Julianna és férje idei, friss savanyú káposztával tértek vissza a piacokra. Honlapunkon akár már rendelhető is ez a finom vitaminbomba!
Ugyancsak elérhetőek már weboldalunkon a Szabó Kertészet nagyszerű zöldség- és gyümölcslevei, befőttjei. Valamennyi vegyszermentes alapanyagból, tartósítószer nélkül került üvegbe, s csak rátok várnak.
A széles zöldség- és gyümölcskínálat pedig már nem is lehet kérdés, tőlünk senki sem távozik üres szatyorral!

Sajnos rossz hírünk is akad, Lévai Imre termelő néhány hétig nem tudja látogatni a piacokat, így ott termékeit nélkülözni kényszerülünk. Bízunk benne, hogy októberi híreink között már pozitív fordulatról számolhatunk be e tekintetben.
S ha már október: a következő hónap vége felé reményeink szerint visszatér mangalica termékeivel Fekete Zsóka, batátájával pedig Solymosi Attila is. Bizonyára sokan várjátok már, mi nagyon!

Sokat munkálkodunk azon, hogy a város lakói közvetlenül a környéken munkálkodó gazdáktól szerezhessék be vegyszermentes, egészséges táplálékukat, megőrizve alapelveinket: az egészséges, fenntartható életet, termelést és fogyasztást.
Kérjük, segítsétek munkánkat híreink terjesztésével, Facebook oldalunk ajánlásával, postjaink megosztásával! Itt napi szinten értesülhettek aktuális híreinkről, akcióinkról, eseményeinkről!
https://www.facebook.com/debreceniszatyor.

Folyamatosan várjuk ötleteiteket, visszajelzéseiteket, megjegyzéseiteket az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen! Ne feledjétek, hogy a Szatyor egy közösség, ahol mi magunk alakítjuk a dolgainkat - akár csupán azzal, hogy a véleményünket elmondjuk.

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

Copyright © 2013. Szatyor Debrecen - Minden jog fenntartva! Az oldalt készítette: INF-GROUP Kft.

Downlaod Premium Themes