Szatyor-Hírek 2014. április

Az elmúlt hetekben sok újdonsággal találkozhattatok a piacokon. A tavasz előrehaladtával kínálatunk folyamatosan bővül. Megjelentek a friss zöldségek: fejessaláta, uborka, spenót, újhagyma, retek... már nagyon vártuk ezeket a vitaminbombákat, de érdemes volt, hisz valamennyi megbízható forrásból, kíméletes vagy biogazdálkodásból származik, így nyugodt szívvel tehetjük azokat az asztalra.

Újra kapható kecsketej, és sokak örömére a héten már kecskesajt is kerülhetett a szatyrunkba.
Az Újkerti piacra már weboldalunkon keresztül is rendelhetőek Fekete Zsóka mangalica termékei, valamint Antalné Magdi és Berta István kenyér- és pékárui.
Sok új termék jelent meg és kerül föl folyamatosan a honlapra az ő portékájukon kívül is, érdemes hétről-hétre figyelemmel kísérni valamennyi termékkategóriát.
Mint ahogy bátorítunk minden kedves vásárlót a rendelésre is, hisz így garantáltan hozzájutunk mindahhoz, amiért a piacra indultunk.
Ne feledjétek, ha egy termékből csak kisebb mennyiségre van szükség, TIZEDESPONTTAL (nem vesszővel!) van lehetőség azt elhelyezni a kosárban. Pl. 20 dkg sajt esetén 0.2 kg-ot adjatok meg, s az máris a virtuális kosaratokba kerül.

S mindezek után lássuk, mi várható még áprilisban!

A következő hetekben két új termelővel is találkozhattok majd, ha ellátogattok a Szatyorba:
Juhászné Krisztina fantasztikus sajtokkal érkezik hozzánk, de kínálatában megtalálható a joghurt is. Ismerkedjetek vele, kóstoljatok, vásároljatok, termékei között az ínyencek igazi különlegességeket is találhatnak.
Hugert Ágnes akác, hársfa, napraforgó és vegyes virágmézzel érkezik a piacra. Kiváló helyen gyűjtenek a méhek, a családokat bioméhészeti elvek szerint tartja, a mézek gondos munkával kerülnek előállításra, fogyasszátok termékeit egészséggel!

Közeleg a Húsvét, ennek apropóján április 15-18. között minden egyes piacunkon nyuszisimogató várja a kicsiket és nagyokat egyaránt!
Április 18-án, pénteken a Csapókertben pedig egyéb programokkal is készülünk a csemeték számára: elkóborolt báránykák felkutatásában várjuk segítségüket, melyért természetesen jutalom jár. Aki pedig kedvet érez magában, az rajzolhat, színezhet a helyszínen.

A nagyobbak figyelmébe ajánljuk a Szatyor Klub harmadik alkalmát, mely ugyancsak április 18-án kerül megrendezésre a Csapókertben, 17.30-tól.
Téma: Élő táplálék = egészséges ember, avagy egy marék földben húszmilliárd mikroba.
Előadók és házigazdák: Kissné Varga Éva és Kökényessy György.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Nagy szeretettel várjuk vásárlóinkat, termelőinket, barátainkat és ismerőseinket április 26-án, szombaton LOCSOLÓBÁLunkra, melyet a Csapókerti Közösségi Ház Tánctermében tartunk 19.00 órai kezdettel. A jegy ára 3.000,- Ft/fő, mely tartalmazza a vacsorát (sertés- és birkapörkölt, burgonya, savanyúság, sütemény, éjfélkor főzőkolbász mustárral). Az innivalót az ár nem tartalmazza, annak biztosítása egyénileg történik. Tombola a helyszínen vásárolható, melyre szertettel várunk felajánlásokat. Jegyek április 19-ig kaphatóak Balogh Antal és Bojti Tibor termelőinknél.

Sokat munkálkodunk a Szatyorért, de számtalan munka vár még ránk. Számítunk tehát mindenki segítségére! Ha ötleteiddel, munkáddal van kedved segíteni munkánkat, ne habozz jelentkezni az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen!
Kövessetek minket Facebook oldalunkon is, ahol napi szinten értesülhettek aktuális híreinkről, akcióinkról, eseményeinkről! https://www.facebook.com/debreceniszatyor

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

Copyright © 2013. Szatyor Debrecen - Minden jog fenntartva! Az oldalt készítette: INF-GROUP Kft.

Downlaod Premium Themes