Szatyor-Hírek 2014. március

Kedves Szatyrosok, Barátaink és Érdeklődők!

Hivatalosan is megérkezett a tavasz, hamarosan megjelennek a friss, szezonális zöldségek is piacainkon. Érdemes figyelemmel kísérni weboldalunkat, mert új és régi termelőink folyamatosan töltik föl egyre bővülő kínálatukat!

Lássuk az újdonságokat!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy választékunkba visszatért a kecsketej. Almási Andrástól valamennyi piacon rendelhető a megszokott minőségben és áron. Rövid időn belül érkeznek a fantasztikus kecskesajtok is!

Az elmúlt hetekben megismerkedhettetek új termelőinkkel. Az Újkerti piacon Antalné Magdi többféle kenyér- és pékáruját, valamint Fekete Zsóka mangalica húsáruit sokan szívesen fogyasztjátok. Mindezek a finomságok hamarosan előre rendelhetőek lesznek honlapunkon is.

Ugyancsak újdonság, hogy weboldalunkon keresztül az Újkerti vásárlók számára is elérhető a MÉZ! A Mézkuckó kiváló minőségű mézeinek széles választékát keressétek Szász Marcsinál! A Szatyor közösség tagjai a termékek mellett föltüntetett árból 10% kedvezményt kapnak!

Simon Imre fantasztikus hatással bíró bio búzafűlevét bármelyik piaci helyszínre megrendelhetitek. Valódi csodaszer, gazdag vitamin-, ásványianyag- és fehérjeforrás, méregtelenít, lúgosít, erősíti az immunrendszert, lassítja az öregedést, segít a daganatos sejtek elleni közdelemben, ragyogó támasz emésztési- és testsúlyzavarok esetén.

Szintén új termelőnk Balogh János, aki gondosan, kézzel válogatott fűszerpaprikából, hagyományos, malomköves őrléssel készíti fűszerpaprika őrleményét. Terméke honlapunkon már szintén elérhető, többféle kiszerelésben valamennyi helyszínre rendelhető.

A tavasz beköszöntével Tolnai István gombaszakértőnk is hétről-hétre jelentkezik új áruval. A megszokott szárított gombákon túl rendszeresen találtok nála friss erdei gombát, valamint medvehagymát is. A vásárlók számára receptekkel is készül, és bizton állíthatjuk, a gombáknak nem csak felismerésében szakértő, hanem elkészítésük terén is szolgálhat hasznos tanácsokkal!

Nagyon fontos változás, hogy weboldalunkon a MEGRENDELÉSEKET a megszokott napokon nem este 20.00 óráig, hanem ÉJFÉLIG adhatjátok le. Éljetek a lehetőséggel, hisz aki rendel, az garantáltan hozzá is jut az adott termékhez, nem viszik el azt az orra elől!

Március 21-én pénteken 17.30-tól ismét SZATYOR KLUB a Csapókerti Közösségi Házban! A Klub célja a Szatyor Debrecen Egyesület értékeinek (fenntartható fejlődés, vegyszermentes termesztés, egészséges életmód, tudatos vásárlás) népszerűsítése, a Szatyor piac termelőinek és mások jó gyakorlatának megismertetése, terjesztése.
Téma: A Hold és a természet, avagy mit mikor kertészkedjünk?
Előadó: Kökényessy György
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A Szatyor mi magunk vagyunk, és rajtunk mindannyiunkon múlik a sikere, számítunk tehát mindenki segítségére! Ha ötleteiddel, munkáddal van kedved segíteni kezdeményezésünket, ne habozz jelentkezni az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen!

Kövessetek minket Facebook oldalunkon is, ahol napi szinten értesülhettek aktuális híreinkről, akcióinkról, eseményeinkről!
https://www.facebook.com/debreceniszatyor

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

Copyright © 2013. Szatyor Debrecen - Minden jog fenntartva! Az oldalt készítette: INF-GROUP Kft.

Downlaod Premium Themes