Újdonságok a Szatyorban

Kedves Mindenki!

A beköszöntött téli időjárás valamennyi piacunkon arra kényszerít minket, hogy termelőink épületen belül fogadják a vásárlókat. A termékek széles palettája folytán ez kis helyszűkével jár, de bízunk abban, hogy egy ilyen összeszokott közösségen ez nem foghat ki - ám ezúton kérjük mindenki megértését és türelmét a vásárlás során. Ebben a helyzetben kiemelt jelentősége van az interneten történő előrendelésnek, hiszen nincs mindenhol lehetőség az összes termék kipakolására, viszont az előre kicsomagolt áruval gördülékenyebben halad a kiszolgálás.

Örömhír viszont, hogy jövő héttől, azaz január 28-tól a Szatyorban két új termelővel is találkozhatunk!

Fekete Zsóka díjnyertes mangalica húsáruival várja a vásárlókat keddenként az Újkerti Közösségi Házban! A böszörményi ízvilágú, nagy odafigyeléssel és szakértelemmel készült finomságok harmadik generációs családi vállalkozásból kerülnek a piacra, természetesen valamennyi hagyományos eljárással készül. Kaphatóak lesznek füstölt húsok, hurka, kolbász, disznósajt, szalonna, tepertő, zsír… mindenki találhat kedvére valót közöttük!

Simon Imre gyorsfagyasztott bio tönkölybúzafűlével érkezik hozzánk, tőle valamennyi helyszínen megvásárolhatjuk ezt a praktikus kiszerelésben kínált különleges és egészséges étrend kiegészítőt. A búzafűlé természetes formában tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket és fehérjéket, valamint klorofillt, mely hatóanyagok segítenek a szabadgyökök semlegesítésében, a zsírlebontásban, elősegítik a vérképződést, a lúgosítást, méregtelenítést. Bővebb információk elérhetőek weboldalán: www.biotonkolybuzafule.hu

Mindenkit szeretettel várunk a megszokott rendben négy helyszínünkön a jövő héten is!

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

Copyright © 2013. Szatyor Debrecen - Minden jog fenntartva! Az oldalt készítette: INF-GROUP Kft.

Downlaod Premium Themes